Reisgids

Caneva World

Caneva World is met 300.000 m² een van de grootste waterparken van Italië. Het park ligt vrijwel aan het Gardameer aan de zuidelijk oostkant bij Lazise. Onder de talrijke attracties vallen de “Palatuffi”, acrobatische en humoristische waterkunstsprongen van internationale atleten en de geliefde kunstschaatsshows met beroemde sporters uit de hele wereld. Na de show is de ijsbaan toegankelijk voor de bezoekers. Het is park is in twee grote thema’s opgedeeld: Aqua Paradise en Movieland. Daarnaast biedt het park nog Medieval Times Restaurant & Show, Rockstar Restaurant (All you can eat) en Night Festival.


Aqua Paradise

Het waterpark bij uitstek! Ontdek het gigantische tropenparadijs met palmbomen, witte stranden, gigantische glijbanen, stroomversnellingen en watervallen. Het

Aquapark biedt ontelbaar veel waterpret. Je hebt de rustigere glijbanen voor de kleintjes zoals de Pirates Lagoon, Coral Bay and Lazy River. Daarna zijn er de Adventure glijbanen zoals Shark Bay, Crazy River en de Anaconda. Tot slot zijn er voor de echte “thrill seekers” ook nog de action glijbanen zoals de Black Hole 2 en de gigantische hoge Stukas BOOM! Met de in totaal 15 water attracties heb je waarschijnlijk aan 1 dag niet genoeg! Voor de genen die het wat rustiger aan willen doen zijn er natuurlijk ook zonbedden, een golfbad, ijssalons, cafes en aquagym. Een dagkaartje Caneva World, geldig voor Movieland en Aqua Paradise kost € 25,- voor volwassenen en € 19,- voor kinderen.


Movieland

Is een familiepark met vele spannende attracties en shows. Denk daarbij aan police academy stunt shows, horror houses, een toren die je 50 meter omhoog schiet, laserquest, etc. Het park heeft voor alle leeftijden leuke attracties en genoeg te beleven! Ook in dit park zul je waarschijnlijk aan 1 dag niet genoeg hebben om alle attracties en shows te zien. Daarnaast biedt het park vele restaurants en cafe’s voor de nodige honger en zijn er ook verschillende winkels zoals een horror shop en terminator shop. Een dagkaartje Caneva World, geldig voor Movieland en Aqua Paradise kost € 25,- voor volwassenen en € 19,- voor kinderen.


Medieval Times Restaurant & Show

Om de dag af te sluiten is er de Mediaval Times Restaurant & Show waar je heerlijk met het gezin kunt eten en ondertussen een spannende ridder show kunt bekijken met zwaardgevechten, ridders op paarden en wonderschone prinsessen.

Rock Star Restaurant

Voor de gezinnen met tieners is het Rock Star Restaurant een zeer geschikte optie. Het restaurant heeft een internationaal all-you-can-eat buffer en de prijs is incl. all-you-can-drink aan de bar en een cocktail om de avond mee te beginnen. In het restaurant klinkt natuurlijk rock muziek, dance, latino en typtische jaren 70, 80 en 90 muziek.

Night Festival

Voor de gezinnen met tieners die de avond graag willen doorzetten is er van 22:00 tot 02:00 elke avond een club geopend met dance muziek, bierr, frisdrank en cocktails. Hier kan nog even doorgefeest worden met dance muziek en lichteffecten.

Website:http://www.canevaworld.it/Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS