Reisgids

Vakantie in vakantiewoning met Belvilla

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Het staat bekend om het schone water. Op de achtergrond ziet u een bergachtig landschap en kleine, pittoreske dorpjes. Hier proeft u het echte Italiaanse leven. Het is dan ook een populaire bestemming onder vakantiegangers. Wie graag van de vakantie wil genieten in een luxe vakantiewoning, kiest voor Belvilla.


voorbeeld vakantiehuis

Een gevarieerde vakantie bij het Gardameer

Als u kiest voor een vakantie aan het Gardameer, dan zit u in het noorden van Italië. De omgeving biedt mogelijkheden voor allerlei typen vakantie. Het Gardameer is geschikt voor verschillende watersporten. Ga met een bootje het meer op of neem een duik in het water. Maar ook wandelen in de natuur maakt een actieve vakantie compleet. Het Gardameer is omgeven door typisch Italiaanse dorpjes. Hier kunt u ontspannen genieten van een terras of een bezoek brengen aan één van de vele restaurants. Een vakantie bij het Gardameer biedt u een gevarieerde vakantie.

Een luxe vakantiewoning van Belvilla

Tijdens uw vakantie is niet alleen de bestemming zelf belangrijk. Een mooie vakantiewoning is onmisbaar om uw verblijf tot een succes te maken. Belvilla maakt deze wens voor u waar. In onze luxe vakantiewoningen heeft u alle vrijheid. Het voelt alsof u even een eigen huisje in het buitenland heeft. De vakantiewoningen van Belvilla zijn van alle gemakken voorzien. En altijd zit u dicht bij het Gardameer. Het maakt niet uit of u alleen met uw partner op vakantie gaat of dat u met uw hele gezin weg wilt. Voor elke samenstelling heeft Belvilla geschikte vakantiehuisjes. Hier kunt u heerlijk bijkomen van een drukke dag in de omgeving van het Gardameer.

Maak gebruik van onze faciliteiten


voorbeltd keuken
Belvilla werkt niet met grote vakantieparken. De woningen die u bij ons huurt, maken altijd deel uit van een overzichtelijke residence. Met een klein aantal andere vakantiewoningen deelt u de aanwezige faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk zwembad, een speelterrein voor kinderen en tennisbanen. Doordat maar een paar vakantiehuisjes of appartementen bij de residence horen, is het nooit te druk wanneer u er gebruik van wilt maken. Heeft u altijd al willen weten hoe het voelt om dicht bij het Gardameer te wonen? Huur dan een vakantiewoning van Belvilla. U voelt zich er meteen thuis.Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS