Reisgids

Hotel categorieën aan het Gardameer


Welke hotel categorieën zijn er aan het Gardameer?

 

Voor het boeken van een hotel aan het Gardameer kun je kiezen uit verschillende typen hotels. Naast bijvoorbeeld de drie, vier- of vijf sterren hotels, zijn er natuurlijk nog een aantal zaken die belangrijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld voor een hotel kiezen dat aan het Gardameer ligt. Wil je liever wat centraler een hotel boeken, dan kun je ook voor een hotel kiezen in een dorpje of stadje aan het Gardameer. Het komt er op neer dat hoe exclusiever de ligging van een hotel is, hoe meer sterren het hotel heeft.

Welke standaard wordt er gehanteerd bij de hotels?

 

Wanneer je voor een luxe vakantie aan het Gardameer wilt gaan, dan boek je een vijf sterren hotel. Hiermee kun je service van het allerhoogste niveau verwachten. De locaties van deze hotels variëren van een exclusieve ligging buiten de stad, of juist in het hartje centrum. De kamers zijn vaak zeer luxe en voorzien van alle gemakken en faciliteiten. Voor iets minder kwaliteit kun je ook kiezen voor een vier sterren hotel. De service is daar zeker ook bovengemiddeld. Wil je toch voor minder gaan, maar wel in een lekker bed slapen, dan kun je met een drie sterren hotel ook uitstekend slagen.

Welke faciliteiten zijn er bij de hotels?

 

Voor hotels met vijf sterren krijg je absoluut waarde voor je geld. Niet alleen is de service en de kwaliteit van het hotel uitstekend, de kamers zijn vaak ook voorzien van bubbelbaden en jacuzzi's. Ook de menukaarten van vijf sterren hotels zijn formidabel. Een zwembad ontbreekt over het algemeen ook niet. Daarnaast kun je dag en nacht een beroep doen op de roomservice en is er 24 uur per dag een portier of conciërge aanwezig. In een vier sterren hotel is niet altijd een restaurant aanwezig. Ook in een drie sterren hotel ontbreekt vaak een restaurant en een roomservice die 24 uur per dag beschikbaar is.

Kies je voor een luxe of goedkope vakantie?

 

Voor een comfortabele vakantie aan het Gardameer, kun je het beste kiezen voor een vier- of vijf sterren hotel. Je bent dan in elk geval van verzekerd van een prima ligging van het hotel. Daarnaast kun je vaak gebruik maken van allerlei faciliteiten in het hotel zelf. Wil je toch liever iets goedkoper op vakantie gaan aan het Gardameer, kies dan voor een drie sterren hotel. Dit is zeker aan te raden wanneer je veel weg bent en alleen in het hotel komt om te slapen.Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS