Reisgids

Camping aan het Gardameer met Vacanceselect

Rondom het Gardameer heeft Vacanceselect verschillende campings waar u onvergetelijke vakanties kunt beleven. Vacanceselect zorgt voor een perfect geregeld verblijf, u hoeft alleen maar te genieten van d prachtige omgeving rondom het Gardameer. U kunt kiezen tussen een gevarieerd en betaalbaar aanbod van camping. Kamperen aan het Gardameer, met zijn prachtige stranden, pittoreske dorpjes en historische steden, is een totaalbelevenis waar u nog lang van zult nagenieten. 

Kamperen met Vacanceselect


Lodge tent Vacanceselect
Kamperen met Vacanceselect is kamperen in stijl. Rond het Gardameer liggen bijna dertig campings die door Vacanceselect worden aangeboden. De meeste campings liggen op aantrekkelijke locaties aan het Gardameer zelf, maar elke camping heeft ook een eigen zwembad of waterparadijs. Ideaal voor kleine kinderen. 

Vacanceselect hanteert twee concepten; Selectcamp en Camp2Relax, die er beide op gericht zijn de vakantieganger een unieke kampeerervaring te bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld in een luxe bungalowtent, maar ook in een volledig ingerichte lodgesuite. Van eenvoudig kamperen tot stijlvol 'glamping'. Vacanceselect staat daarnaast garant voor een goede service door hulpvaardig personeel gedurende uw hele vakantie. En dit alles op zorgvuldig uitgekozen plekken en ingericht naar de laatste en meest moderne maatstaven.


Faciliteiten van Vacanceselect


Vacanceselect campings
Vancanceselect biedt u allerlei uitstapjes aan. Zo kunt u bijvoorbeeld naar pretparken, thermale baden of een boottochtje maken. Hiernaast hebben Vacanceselect campings prachtige zwembaden, sportfaciliteiten en animatie en entertainment voor uw kinderen. De Vacanceselect campings zijn toegespitst op gezinnen, zodat u zorgeloos met het hele gezin kunt kamperen.  Natuurlijk zijn de Vacanceselect campings ook perfect gelegen. U vindt ze aan het meer, dichtbij mooie plaatsjes of natuurgebieden en noem maar op. Bent u sportief ingesteld? Dan is de omgeving van het Gardameer perfect voor u. Bovendien biedt Vacanceselect vele sportfaciliteiten aan, zoals surfen, tennis en voetbal. Er is dus genoeg te doen!


De professionaliteit van Vacanceselect

Vacanceselect is al 30 jaar lang een professionele aanbieder van vakanties op campings en vakantieparken in 15 verschillende landen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Vacanceselect. En wat uw behoeften en wensen voor uw vakantie ook zijn, Vacanceselect geeft op elke vraag een passend en aantrekkelijk antwoord. Dus zoekt u de eenvoud op of kiest u toch voor een luxere kampeervariant? Vacanceselect biedt u een verzorgde én onbezorgde vakantie aan het Gardameer!Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS