Reisgids

Mountainbiken bij het Gardameer

Mountainbiken, mooie natuur en bergen gaan erg goed samen. Mooie natuur is voldoende te vinden om het Gardameer en ook aan bergen geen gebrek.

Moutainbiking aan het Gardameer
Moutainbiking aan het Gardameer
Niet voor niets is het Gardameer een hele favoriete bestemming voor sportieve fietsers en mountainbikers. Er zijn volop mountainbike routes te vinden die eigenhandig of onder het toezicht van een gids gefietst kunnen worden. Dus zowel de beginnende als de ervaren mountainbiker kunnen geweldig mountainbiken bij het Gardameer.

Mountainbiken bij het Gardameer en in de bergen van de Dolomieten is ontzettend mooi en uitdagend en door het mooie klimaat kan er het hele jaar door gefietst worden. Er zijn honderden kilometers mountainbikeroutes bij het Gardameer. En ook nog eens heel veel kilometers mountainbikeroutes in bijvoorbeeld de bergen van de Dolomieten. 

Omdat het Gardameer een favoriete bestemming voor fietsvakanties is zijn er ook voldoende mountainbikewinkels en fietswinkels bij het Gardameer te vinden. Een mountainbike huren bij het Gardameer is geen probleem, er zijn voldoende fietsverhuurbedrijven in de buurt van het Gardameer te vinden. U hoeft dus niet perse uw eigen mountainbike mee te nemen, een goede mountainbike huren bij het Gardameer is geen probleem.


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS