Reisgids

Gardacque


Gardacque
Gardacque

Gardacque opent Summer Park

De temperaturen stijgen en de zon wordt sterker. Dat betekent zwembadweer! Het zwembad Gardacque in Garda beschikt over een zeer mooi buiten gedeelte met een grote ligweide, olijfbomen en diverse zwembaden. Daarnaast biedt Gardacque ook een mooie Spa- en wellness ruimte, fitnessruimte, bistro en diverse leuke evenementen!

In de zomer hebben de bezoekers van Gardacque een 7000 vierkante meter ligweide met olijfbomen tot hun beschikking. Hier kan men relaxen, lezen, spelen, muziek luisteren en vooral genieten van de zon. Verschillende zwembaden met glijbanen zorgen voor verfrissing en plezier. Voor drankjes en kleine snack kan men terecht in de bistro.

Wellnessfans zullen plezier beleven in de spa van Gardacque. Verschillende sauna’s, stoombaden, Kneipp-zwembad en ontspanningsruimtes zorgen voor de optimale ontspanning. Ook zijn er diverse bijzondere opgietingen tijdens speciale “sauna-dagen”. Daarnaast kan men zich laten verwennen tijdens verschillende massage – en beauty behandelingen.

Ook biedt Gardacque een whirlpool, een wedstrijd bad, een kinder- en baby bad en een zoutwaterzwembad. Deze baden bevinden zich in het buiten gedeelte en zijn het hele jaar toegankelijk.

Kortom, een waterpark dat voor iedereen wel wat te bieden heeft. Meer informatie vindt u op de website van Gardacque www.gardacqua.eu


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS