Reisgids

Parco Acquatico Cavour


Parco Acquatico Cavour
Parco Acquatico Cavour
Het waterpark Cavour is gelegen in Valeggio en heeft een oppervlakte van 200.000m2 met glijbanen, zandstrand, lagunes, shows en veel speelmogelijkheden.

De bezoekers kunnen zich vermaken bij de volgende attracties: 
• Sea Beach: dit is een strand met palmbomen. Het eiland is uitgerust met parasols, comfortabele ligstoelen en tal van leuke spellen.
• Paradise Island: dit is een hoek volledig uitgehouwen in de rots die aan een Caribische atol doet denken, waar u kunt wandelen op het witte zandstrand en ontspannen in het grote panoramische zwembad met hydromassage.
• Magic Sand: hier kunnen de kinderen spelen en zandkastelen bouwen.
• Robinson’s Beach: hier zullen we de avonturen van de schipbreukelingen beleven. Uitgangspunt is de veilige boomhut die alleen kan worden bereikt door middel van een spannende hangende loopbrug.
• Rain Forest: een hindernisbaan van boomstammen op het water, die je atletische vaardigheden op de proef zal stellen.
• Iceberg: een zachte zes -baans glijbaan die echt rillingen over de rug zal bezorgen. • Acrobatische glijbaan met drie banen.
• Spannende attracties: ‘Water Lagoon ‘, met zijn vier zwarte gaten, de kleurrijke kleine waterburcht, de Tibetaanse brug en het mythische spel 'Botte‘ (‘het vat’).
• Kneipp route: om bijzondere aandacht te besteden aan uw welzijn.

Er is ook de mogelijkheid om een compleet fitness -programma te volgen en volop te genieten van de unieke faciliteiten van het park.

Er zijn veel voorzieningen: de gloednieuwe Camillo 's Break, self-service, fast food, piadineria, creperia, een snackbar, een gevulde bazaar, souvenirwinkel, whirlpool, verhuur van kluisjes en ligstoelen, parasols, grote plek om te picknicken, beachvolleybalvelden, kleine en grote voetbalvelden, tafeltennistafels, dagelijkse aquagym sessies en ruime parkeergelegenheid. 

Openingstijden: 
In het seizoen 2015 is het park dagelijks geopend van 2 juni tot 31 augustus van 09:30 uur tot 19:00 uur.

Het management behoudt zich het recht voor om het water park te sluiten bij ongunstige weersomstandigheden zonder de verplichting tot terugbetaling van het entreebewijs.

Kijk voor meer informatie op: www.parcoacquaticocavour.it


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS