Garda

Garda


Je zou kunnen zeggen dat Garda tot aan de Punta di S. Vigilio één langgerekt toeristencentrum is.

Die Punta di S. Vigilio is een scherpe rotspunt die ten westen van Garda aan het eind van een grote bocht het meer in steekt. Het is een flinke wandeling van Garda naar de Punta, maar de beloning is een prachtig uitzicht over de hele baai tot aan Garda.
Hoe belangrijk het toerisme voor Garda is blijkt ook wel uit het feit dat de oude haven nu gedempt is en veranderd in een groot ruim plein.Terrasjes, winkeltjes, restaurantjes, allerlei vermaak en strandjes, wie dit zoekt komt hier zeker aan zijn trekken.
Maar, zoals overal rond het Gardameer ook hier is het niet moeilijk te ontdekken dat Garda een lange geschiedenis heeft. Gaat u maar eens naar het 16e-eeuwse Palazzo dei Capitani of het Palazzo Frégoso.
Heel gezellig is het vissersfeest dat elk jaar midden juni wordt gehouden. De vers gevangen vis wordt dan onmiddellijk klaargemaakt en besproeid met de nodige drank opgegeten.
Drukte dus aan de kust en in het centrum, dat grotendeels autovrij is: wat meer landinwaarts kan men rust vinden tussen olijfbomen en wijngaarden.
Garda is verder een prima uitvalbasis voor het maken van diverse uitstapjes, per auto, per fiets (mountainbike) of te voet.

Accommodaties in Garda

Hotel Villa Ca Nova

Hotel Villa Ca Nova - Garda

Niet ver van het centrum en het strand van Garda en op een mooi gesitueerde plaats ligt het charmante Hotel Villa Ca Nova. Bovendien is de golfbaan Ca degli Olivi ook in een paar minuten te bereiken. De kamers zijn ruim en comfortabel en hebben douch ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 50 / dagPoiano Resort

Poiano Resort - Garda

Hier vindt u de ideale ontvangst voor een vakantie met het gezin of met z’n tweeën, congressen en bijeenkomsten, groepsreizen, het vieren van bruiloften of speciale gelegenheden, of simpelweg om een aangename stop te maken in totale relax in de moderne Poiano La Spa.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 156 / dagResidence Villa Rosa

Residence Villa Rosa - Garda

Residence Villa Rosa, het familiebedrijf van de familie Bertamè, heeft 38 comfortabele appartementen, in verschillende diverse afmetingen en uitvoeringen. Maar allemaal hebben ze een balkon of een terras. De Residence ligt temidden van het groen (ol ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 690 / wkResidence Bran & Denise

Residence Bran & Denise - Marciaga di Costermano

Residence Bran & Denise ligt maar 300 m van Marciaga en is 2 km verwijderd van het gezellige en karakteristieke centrum van Garda. Er zijn twee grote zwembaden, tennisbanen, een voetbalveld en meer.

Meer informatie
Toon op kaartPoiano Resort Appartamenti

Poiano Resort Appartamenti - Garda

Poiano Resort Appartamenti is een ruim opgezet park (bestaande uit een hotel- en appartementengedeelte), gelegen aan de mooie oostkust van het Gardameer. De vele faciliteiten en veelzijdige omgeving maken Poiani Resort Appartamenti tot de ideale vakantiebestemming.

Meer informatie
Toon op kaartEr is een fout opgetreden