Lazise

Lazise


Veel toeristen kiezen Lazise als bestemming omdat ze zich tot dit kleine stadje aangetrokken voelen door de sfeer. Hier is het middeleeuwse karakter bijzonder goed bewaard gebleven.

Niet alleen vindt men nog een groot deel van de oude ringmuur, compleet met torens en kantelen. Ook het kasteel uit de 11e-eeuw van de Scaligeri is na een tijd van verval in de 14e-eeuw weer opgebouwd.
Heel bijzonder is ook de uit de 12e-eeuw stammende kerk die gewijd is aan S.Nicolo. De façade is normaal opgetrokken in Romaanse stijl, maar het bovenste gedeelte is opgebouwd uit kiezelstenen en afvalmateriaal! In de kerk zijn mooie fresco's te bewonderen.
Langs de oever van het meer vinden we een gezellige boulevard, de Lungo-Lago, terwijl er in het stadje nog een knus haventje ligt. Verder zijn er strandbaden en natuurlijk ontbreken ook hier de gezellige winkeltjes en restaurantjes en terrasjes niet! 
Op een afstand van ongeveer 2 km ligt Caneva Aqua Paradise, een watersport-pretpark. Er zijn glijbanen, zwembaden met allerhande attracties, een Caribisch strand en nog veel meer.

Accommodaties in Lazise

La Tinassara

La Tinassara - Lazise

Bed & Breakfast La Tinassara ligt dicht bij het stadje Lazise. Het gebouw was ooit een zomerresidentie van de bisschop van Verona. Alle kamers zijn verschillend en op originele wijze ingericht. Er zijn twee zwembaden met een grote ligweide, een Internet-point, tv, fietsen en meer.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 39 / dagHotel Mary Rose

Hotel Mary Rose - Lazise

Hotel Mary Rose, ligt op 1 km van de binnenstad van Lazise en 1.200 m van het Gardameer. Het aantrekkelijke hotel heeft dankzij zijn ligging temidden van wijngaarden en olijfbomen een rustige en ontspannende sfeer. De kamers zijn modern ingericht en hebben een balkon met prachtig uitzicht.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 51 / wkHotel Smeraldo

Hotel Smeraldo - Lazise

Hotel Smeraldo is een familiebedrijf dat op 100m van het centrum van Lazise ligt en slechts 60 m van het Gardamee. Het hotel beschikt over een zwembad, restaurant, bar en meer. D kamers zijn modern ingericht. Bij het hotel kunt u allerlei sporten beoefenen. Heerlijk genieten dus!

Meer informatie
Toon op kaartResidenza Corte Casara

Residenza Corte Casara - Lazise

Slechts 300 m verwijderd van het historische centrum van Lazise, een der beroemdste en meest karakteristieke stadjes ven het Gardameer, ligt de Résidence Corte Casara. De afstand tot het strand is maar 400 meter. Een verblijf in de Résidence Corte ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 102 / wkHotel Casa Mia

Hotel Casa Mia - Lazise

Temidden van de olijfgaarden en wijnberger vindt u Hotel Casa Mia. Het hotel ligt op 500 meter van het Gardameer en vlakbij het prachtige stadje Lazise. Het hotel beschikt over een zwembad, sauna en prachtige tuin. Bovendien kunt u hier genieten van heerlijk Italiaans eten!

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 97 / dagEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS