Lazise

Lazise


Veel toeristen kiezen Lazise als bestemming omdat ze zich tot dit kleine stadje aangetrokken voelen door de sfeer. Hier is het middeleeuwse karakter bijzonder goed bewaard gebleven.

Niet alleen vindt men nog een groot deel van de oude ringmuur, compleet met torens en kantelen. Ook het kasteel uit de 11e-eeuw van de Scaligeri is na een tijd van verval in de 14e-eeuw weer opgebouwd.
Heel bijzonder is ook de uit de 12e-eeuw stammende kerk die gewijd is aan S.Nicolo. De façade is normaal opgetrokken in Romaanse stijl, maar het bovenste gedeelte is opgebouwd uit kiezelstenen en afvalmateriaal! In de kerk zijn mooie fresco's te bewonderen.
Langs de oever van het meer vinden we een gezellige boulevard, de Lungo-Lago, terwijl er in het stadje nog een knus haventje ligt. Verder zijn er strandbaden en natuurlijk ontbreken ook hier de gezellige winkeltjes en restaurantjes en terrasjes niet! 
Op een afstand van ongeveer 2 km ligt Caneva Aqua Paradise, een watersport-pretpark. Er zijn glijbanen, zwembaden met allerhande attracties, een Caribisch strand en nog veel meer.

Accommodaties in Lazise

La Tinassara

La Tinassara - Lazise

Bed & Breakfast La Tinassara ligt dicht bij het stadje Lazise. Het gebouw was ooit een zomerresidentie van de bisschop van Verona. Alle kamers zijn verschillend en op originele wijze ingericht. Er zijn twee zwembaden met een grote ligweide, een Internet-point, tv, fietsen en meer.

Meer informatie
Toon op kaartGelmetti Uno

Gelmetti Uno - Lazise

Leuk appartement in een vakantiehuis bij het Gardameer, vlakbij Lazise, op korte afstand van het strand (ongeveer 900m.)en rustig gelegen. Op minder dan 1km. bevindt zich het centrum van het dorp (met veel typische restaurantjes en winkels) en Gardaland (het grootste Italiaanse pretpark) is minder dan 10 minuten rijden.

Meer informatie
Toon op kaartCamelia Ventisette

Camelia Ventisette - Lazise

In het dorpje Lazise staan de prachtige appartement van Camelia Ventisette. De appartementen beschikken over een gezamelijk zwembad, zijn comfortabel ingericht en gelegen in een prachtige omgeving met vele recreatie mogelijkheden en natuurlijk met een mooi uitzicht over het Gardameer.

Meer informatie
Toon op kaartHotel Mary Rose

Hotel Mary Rose - Lazise

Hotel Mary Rose, ligt op 1 km van de binnenstad van Lazise en 1.200 m van het Gardameer. Het aantrekkelijke hotel heeft dankzij zijn ligging temidden van wijngaarden en olijfbomen een rustige en ontspannende sfeer. De kamers zijn modern ingericht en hebben een balkon met prachtig uitzicht.

Meer informatie
Toon op kaartHotel Smeraldo

Hotel Smeraldo - Lazise

Hotel Smeraldo is een familiebedrijf dat op 100m van het centrum van Lazise ligt en slechts 60 m van het Gardamee. Het hotel beschikt over een zwembad, restaurant, bar en meer. D kamers zijn modern ingericht. Bij het hotel kunt u allerlei sporten beoefenen. Heerlijk genieten dus!

Meer informatie
Toon op kaartEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS