Tremosine

Tremosine


Tremosine is weliswaar één gemeente, maar bestaat uit maar liefst bijna 20 kleine dorpjes en gehuchten. Het natuurschoon is hier soms letterlijk adembenemend mooi: de weggetjes zijn vaak zeer steil. Een wandelstok is dus geen overbodige luxe! Ze zijn goed bewegwijzerd.

De weg die vanaf Campione aan het meer omhoog kronkelt voert door de Brasa kloof en heeft ook liefhebbers van een spannende autorit veel te bieden! 
Bij het dorp Sermione ligt een mangaanmijn, vroeger was hier nogal wat industrie. Men neemt aan dat hier de eerste spiegels van Europa gefabriceerd zijn, maar later zijn de Venetianen natuurlijk de grote kunstenaars op dat gebied geworden. 
Onder aan het meer ligt Pieve met, op een rotspunt, een kerkje met prachtig houtsnijwerk. Vanuit Pieve voert ook een weg naar boven. 
In het hele gebied bieden goede hotels onderdak aan hun gasten. Vanaf de meeste heeft men weer het prachtige uitzicht waar de hele regio om het Gardameer terecht zo beroemd om is.

Accommodaties in Tremosine

Hotel Panorama e Residence

Hotel Panorama e Residence - Tremosine

Op de hoogvlakte van Tremosine tussen Limone en Campione ligt hotel Panorama e Residence. In het hotelcomplext zijn alle kamers luxe ingericht en het hotel heeft een lounge, restaurant, pizzaria en zwembad. Liever geen hotel? U kunt ook kiezen voor een van de vakantiehuisjes!

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 28,85 / dagVilla Selene

Villa Selene - Tremosine

Hoog boven het Gardameer vindt u in een schitterende landelijke omgeving,ver van de populaire vakantieplaats Tremosine, hotel "Villa Selene".Het ligt niet ver van Precario, gemeente Tremosine, in het nationale park "Alto Garda Brescano" op 400 m hoog ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 70 / dagTerry Appartaments

Terry Appartaments - Pieve di Tremosine

Deze kleine Residence ligt dichtbij het oude centrum van Pieve di Tremosine en is door de nabijheid van het prachtige Parco Altogarda Bresciano tevens het ideale startpunt voor heerlijk ontspannende wandelingen en tochten per mountainbike. Maar ook i ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 83 / dagResidence Hotel Campi

Residence Hotel Campi - Voltino di Tremosine

Het Residence Hotel Campi is een gloednieuw gebouwde vakantiebestemming in een rustige omgeving te midden van groene weide en bossen,ongeveer 7 km van het Gardameer. Voorzien van alle comfort is het Residence Hotel Campi het ideale doel voor een onts ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 272 / wkVillage Lucia

Village Lucia - Arias di Tremosine

Hotel Lucia ligt op een natuurlijk terras boven het Gardameer vanwaar men een schitterend uitzicht heeft. Midden in het prachtige Park Alto Garda kan men genieten van bergen en het meer. Het ligt uiterst rustig en is derhalve een ideale plek voor all ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 48 / dagEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS