San Felice del Benaco

San Felice del Benaco


San Felice of liever San Felice del Benaco is eigenlijk maar een klein oud dorpje met een agrarisch karakter. Toch bezit het voor diegenen die daar oog voor hebben een tweetal kerkjes die een bezoek waard zijn.

De parochiekerk is gebouwd op de ruïnes van een heidense tempel uit de tijd der Romeinen en is gewijd aan de beschermheilige van het dorpje, San Felice.
Interessanter is de Karmelietenkerk, een bedevaartskerk uit de 15e eeuw. De façade is in Romaans-Gotische stijl gebouwd en is dus eenvoudig, maar schitterend van lijn.
Binnen zijn enkele fraaie fresco's en schilderijen uit de 15e eeuw te bewonderen.
Dit, gevoegd met het ook hier weer prachtige uitzicht over het Gardameer, rechtvaardigt zeker een uitstapje naar San Felice.

Accommodaties in San Felice del Benaco

Hotel San Filis

Hotel San Filis - San Felice Del Benaco

Hotel Ristorante San Filis is een echt familiebedrijf dat in het centrum van San Felice del Benaco ligt op ongeveer 800 meter van het meer. Het hotel is gevestigd in villa uit de 16e eeuw, en beschikt over een zwembad. Het restaurant serveert locale gerechten en heerlijke wijnen.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 52 / dagResidence Villalsole

Residence Villalsole - San Felice Del Benaco

Villasole is een oase van rust, waar u vriendelijk en met respect ontvangen wordt. Bovendien kunnen wij van alles voor u organiseren. Het is een heerlijk vakantieoord met een warme atmosfeer en gelegen te midden van heuvels en schattige kleine dorpje ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 56 / dagHotel Ristorante Sogno

Hotel Ristorante Sogno - San Felice Del Benaco

Het Hotel Restaurant Sogno ligt direkt aan het Gardameer in het pittoreske dorpje San Felice del Benaco. De kamers zijn luxe ingericht en beschikken over een balkon. Het restaurant is bekend om zijn visspecialiteiten en goed wijnkaart. Heerlijk genieten aan het Gardameer!

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 120 / dagCamping Weekend

Camping Weekend - San Felice del Benaco

Camping Weekend ligt slechts 400 m van het meer in een oase van olijfbomen. De perfecte plek om tot rust te komen aan het Gardameer!

Meer informatie
Toon op kaartHotel Garden Zorzi

Hotel Garden Zorzi - San Felice del Benaco

Het hotel Garden Zorzi is een prachtig familie hotel dat schitterend aan aan de schitterende Bocht van Salò aan het Gardameer ligt. De kamers zijn luxe ingericht en beschikken over een balkon. Bovendien zijn er ligplaatsen voor uw boot. U kunt heerlijk ontspannen op het terras aan het water.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 96 / dagEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS