Brenzone

Brenzone


Tussen Garda en Malcésine ligt Brenzone, of eigenlijk ligt daar een heel aantal, deels piepkleine, dorpjes die met elkaar de gemeente Brenzone vormen.

Aan het meer liggen Castelletto, Magugnano, Porto di Brenzone en Assenza. Castelletto heeft een klein haventje en voor Assenza ligt een heel klein eilandje dat er heel romantisch uitziet.

De andere dorpjes van Brenzone liggen geplakt tegen de helling van de Monte Baldo. In de kronkelige, steile straatjes lijkt de tijd stilgestaan te hebben. En voor liefhebbers is een uitstapje naar boven zeker een aanrader.

Wil men het hogerop zoeken dan is het mogelijk om vanuit Magugnana en Assenza door een fascinerend ruig rotslandschap de Monte Baldo op te rijden. Het is een schitterende tocht, waarvoor echter wel een grote ervaring in het rijden over een smal en steil parcours vereist is!

Accommodaties in Brenzone

Residence Castelli

Residence Castelli - Brenzone

Het prachtige vakantiepark “Residence Hotel Castelli” aan het meer, met zijn 20.000 m² grote olijfgaard en subtropische plantengroei, ligt op een van de mooiste plekjes van het Gardameer. Alle kamers van het hotel hebben een Sat.TV, airco, telef ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 68 / dagHotel Drago

Hotel Drago - Assenza Di Brenzone

Hotel Drago ligt direct aan het Gardameer en is van alle luxe voorzien. Een prachtig zwembad, luxe kamers, een grill-bar en nog meer. Het hotel beschikt over 80 kamers, waardoor u genoeg keuze heeft. Geniet van uw vakantie in Hotel Drago!

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 68 / dagHotel Casa Gagliardi

Hotel Casa Gagliardi - Assenza di Brenzone

Hotel Casa Gagliardi is een gezellig vakantie accomodatie aan het Gardameer. De kamers zijn gezellig en comfortable ingericht en hebben een balkon. Verder kunt u gebruik maken van surf en zeilfaciliteiten en is er een tennisbaan vlakbij in de buurt. Een perfecte plek om tot rust te komen!

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 45 / dagHotel Eden

Hotel Eden - Brenzone

Aan de voet van de Monte Baldo, de botanische tuin van Europa, liggen Hotel Eden en Hotel Belfiore op een van de mooiste plaatsen rond het Gardameer, in een parkachtige olijfgaarde. De kamers zijn luxe en modern ingericht. Verder vindt u in het hotel een zwembad, sauna, fitnessruimte en meer.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 78 / dagAgricampeggio Paradiso

Agricampeggio Paradiso - Brenzone - Castelletto

De Camping Paradiso bevindt zich vlakbij Castelletto di Brenzone. De idyllische ligging van de camping tussen de olijfbomen met uitzicht op het Gardameer, tezamen met de geheel nieuwe voorzieningen, maakt het een perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Meer informatie
Toon op kaartEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS