Bardolino

Bardolino


In het zuidoosten van het Gardameer, aan de voet van zonovergoten, glooiende heuvels vinden we Bardolino, een heel populaire vakantiebestemming.

Bardolino
Bardolino
Wie de naam Bardolino hoort denkt ongetwijfeld onmiddellijk aan de heerlijke, iets prikkelende wijn die uit deze streek komt. Een zeer geliefde wijn, die men dan ook overal in Bardolino kan proeven en kopen.
Dat de Bardolino ook een heel oude wijn is blijkt uit overblijfselen uit de Romeinse tijd. Maar er zijn zelfs resten uit de prehistorie gevonden die naar nog veel oudere wijnbouw wijzen !
Bardolino zelf is niet erg groot, maar zeer geliefd onder toeristen. Flaneren langs de kust over de gezellige boulevard, de Passeggiata Lungolago, is een zeer aangename bezigheid. Aan de noordkant vinden we een lang strandbad en ook voor watersporters zijn er alle faciliteiten.
In Bardolino vinden we twee belangrijke kerken. De San Zeno is misschien niet de mooiste van de twee, maar is wel een van de oudste kerken van Italië en stamt uit de 9e eeuw. De San Severo is in de 12e eeuw gebouwd en hier kunnen we prachtige fresco's uit die tijd bewonderen.

Accommodaties in Bardolino

Sport Hotel Veronello

Sport Hotel Veronello - Bardolino

Het Sporthotel Veronello biedt u een oase van rust en ontspanning, ver van de gebruikelijke drukte die het toerisme nu eenmaal met zich meebrengt en ligt het toch maar op enkele kilometers van het Gardameer.Midden in een ruime tuin vol bloemen ligt h ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 60 / dagHotel Gardenia & Villa Charme

Hotel Gardenia & Villa Charme - Bardolino

Hotel Gardenia is een gezellig hotel met een warme en vriendelijke uitstraling. Het ligt op een rustige plek, op maar 50 m van het strand. Hotel Gardenia biedt u alle moderne faciliteiten: een gezellige lounge met bar, een lift, een tuin met twee zwembaden en een eigen parkeerplaats.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 49 / dagHotel Ca'Masawalsa

Hotel Ca'Masawalsa - Bardolino

Op een bijzonder rustige en idyllische plek aan de rand van Bardolino ligt Hotel Ca'Masawalsa. Het ligt op ca 800 m van het centrum en op ca 100 m van het meer.  Alle kamers zijn luxe ingericht en hebben aico / verwarming en een balkon.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 60 / dagColor Hotel

Color Hotel - Bardolino

In het ColorHotel vindt u alles wat u mag verwachten van een luxe 4 sterren hotel met stijl en design. Maar wat ons uniek maakt is dat beetje meer ! Een kwaliteit die je niet kunt zien maar kunt voelen en die zijn sporen achterlaat.
Een gastvrijheid waar u zichzelf kunt zijn in al uw aspecten en stemmingen. Alleen op die manier voelt u zich echt welkom.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 55 / dagBlue Lake Residence

Blue Lake Residence - Bardolino

In Bardolino, vlakbij het Gardameer, vindt u de luxe appartmenten van Blue Lake Residencevoor. De appartementen zijn comfortabel en liggen op steenworp afstand van het Gardameer. Beleef hier een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 85 / dagEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS