Zoekopdracht verfijnen
Kies een regio
Selecteren

Camping in Bardolino

8 accommodaties gevonden


Vacanceselect Camping Cisano / San Vito

Vacanceselect Camping Cisano / San Vito - Cisano di Bardolino

Camping Cisano/San Vito is een combinatie van twee campings die onderling met elkaar verbonden zijn via een looptunneltje. Als gast profiteert u van de faciliteiten van beide campings. San Vito is het wat rustigere gedeelte terwijl u op Cisano de ani ...

Meer informatie
Toon op kaartVacanceselect Camping La Rocca

Vacanceselect Camping La Rocca - Bardolino

Camping La Rocca ligt aan de ooskust van het Gardameer, vlakbij Garda en Bardolino. De luxe camping biedt verschillende soorten tenten, bars, restaurants, een zwembad, speeltuin en kinderanimatie. Omgeven door olijfbomen en direct aan het Gardameer kunt u helemaal ontspannen en genieten.

Meer informatie
Toon op kaartCamping Cisano / San Vito

Camping Cisano / San Vito - Cisano di Bardolino

In Bardolino aan de oever van het Gardameer liggen de luxe sterrencampings Cisano/San Vito: een combinatie van twee campings, met prachtige zwembaden en vele facilitetiten. Geniet op uw privé strand van het Gardameer.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 25 / dagSelectcamp Camping Cisano / San Vito

Selectcamp Camping Cisano / San Vito - Cisano di Bardolino

De Camping San Vito / Cisano ligt aan de "Riviera degli Olivi", de olijven kust aan de oostoever van het Gardameer.De camping beslaat twee zelfstandige kampeerterreinen die met elkaar verbonden zijn door een tunnel. Zo kunt u over de faciliteiten van ...

Meer informatie
Toon op kaartHappy Camp Camping Cisano / San Vito

Happy Camp Camping Cisano / San Vito - Cisano di Bardolino

De panoramische ligging direct aan het strand, de rijke en dichte vegetatie en het onlangs vernieuwde servicebeleid maken van Camping Cisano San Vito de ideale plek voor uw familievakantie.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 40 / dagHappy Camp Camping Serenella

Happy Camp Camping Serenella - Bardolino

Happy Camp Camping Serenella is ideaal voor een ontspannen en plezierige vakantie en is geschikt voor families. Er is een directe toegang tot het grassige strand. De camping biedt vele activiteiten voor alle leeftijden, om het verblijf van de gast onvergetelijk te maken.

Meer informatie
Toon op kaartVacanceselect Camping Serenella

Vacanceselect Camping Serenella - Bardolino (Vr)

Op Camping Serenella is het puur ontspannen. Camping Serenella is een goedverzorgde familiecamping met veel speelruimte voor kinderen. De camping ligt direct aan het Gardameer en heeft een gemoedelijke sfeer. Het terrein is rustig gelegen en is begroeid met olijfbomen.

Meer informatie
Toon op kaartSelectcamp Camping La Rocca

Selectcamp Camping La Rocca - Bardolino

Camping La Rocca ligt tussen de pittoreske plaatsjes Garda en Bardolino aan de oostkust van het Gardameer, Een perfecte locatie! De camping ligt op een helling, verscholen tussen olijfbomen en wijngaarden en direct aan het Gardameer.Op loopafstand vindt u de dorpjes Garda en Bardolino die u via een romantisch wandelpad kunt bereiken.

Meer informatie
Toon op kaartEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS