Malcesine

Malcesine


Misschien is Malcesine wel het meest schilderachtige van alle stadjes rond het Gardameer. Dat heel veel toeristen dit ook ontdekt hebben merkt men al gauw wanneer men een parkeerplaats zoekt!
Hotels in Malcesine
Hotels in Malcesine (6)
» Hotels vinden


Maar gelukkig zijn er verscheidene parkeerterreinen aangelegd, zodat men met een beetje moeite toch wel een plekje kan vinden. In de nauwe kronkelige straatjes is zo veel te zien dat men ogen te kort komt. Bijna huis aan huis zijn kleine winkeltjes waar alles wat men maar bedenken kan te koop is. Natuurlijk veel souvenirs in alle soorten en maten, maar ook schitterend design spullen voor de keuken om maar iets te noemen. Hier zijn ook een paar winkels die bijvoorbeeld een heel goede sortering van het typisch Italiaans gedecoreerde aardewerk hebben, dat vooral gemaakt wordt in Bassano del Grappa en omgeving. Kortom hier is echt voor elk wat wils iets te vinden. Toch heeft Malcésine veel meer te bieden. Het loont zeker de moeite om eens met andere ogen rond te kijken. Maar dit kan men beter doen op die schaarse uren dat commercie slaapt en de winkels gesloten zijn. Dan wordt het al snel duidelijk hoe Malcésine aan de bijnaam "Parel van het Gardameer" komt. Romantische doorkijkjes, prachtige oude panden wisselen elkaar af. En dan overal die bloemen! Natuurlijk ontbreekt ook hier de oude burcht van het roemruchte geslacht der Scaligers niet. Moe van de vele indrukken kan men het beste proberen een tafeltje te bemachtigen op een van de terrassen aan het haventje. En daar kan men dan in alle rust van achter een espresso of zo'n heerlijke coupe Italiaans ijs gaan zitten kijken naar het toneel dat zich op straat ontrolt. Heel bijzonder is het om met de kabelbaan omhoog te gaan en dan van boven af over de oude daken van Malcécine zijn blik te laten dwalen over het Gardameer en de tegenoverliggende oever met de schitterende bergen.

Accommodaties in Malcesine

Residence Hotel Vacanze 2000

Residence Hotel Vacanze 2000 - Malcesine

Residence Vacanze 2000 is een modern gebouw dat zeer rustig gelegen is in een mooie tuin en bij een olijfgaarde, vlak bij het Gardameer en niet ver van het stadje Malcesine. De 13 appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben een balkon met uitz ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 58 / dagPiccolo Hotel

Piccolo Hotel - Malcesine

Het Piccolo Hotel ligt in de bocht van Navene aan het Gardameer, vlakbij het stadje Malcesine. Het gerenoveerde hotel is van alle gemakken voorzien. Het hotel biedt een restaurant, een zwembad, terassen, een privéstrand en meer.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 43 / dagHotel Benacus

Hotel Benacus - Malcesine

Hotel Benacus staat voor gezelligheid en gastvrijheid. Dit familie hotel is perfect gelegen, vlak bij het historische stadje Malcesine. Het hotel beschikt over de nodige luxe en comfort. In het zwembad kunt u heerlijk afkoelen, mocht u niet lekker aan het surfen zijn op het Gardameer.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 50 / dagBellevue San Lorenzo Wellness Hotel

Bellevue San Lorenzo Wellness Hotel - Malcesine

Luxe wellness villa's, met alles wat je je bij een wellness voorstelt en met uitzicht over het Gardameer. Klinkt als een droom? Laat uw droomvakantie dan uitkomen in Hotel Bellevue San Lorenzo, waar u ook prachtige kunst kunt bewonderen.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 256 / dagCasa Barca

Casa Barca - Malcesine

Vlakbij het centrum van Malcesine ligt het hotel "Casa Barca". Het hotel ligt in een prachtige olijfgaard. De kamers zijn voorzien van alle gemakken als eigen badkamer, airco, koelkast etc. Ook hebben alle kamers een prachtig uitzicht over het Gardameer!

Meer informatie
Toon op kaartEr is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS