Piccolo Hotel

Piccolo Hotel eee

Malcesine
vanaf€ 43,00per 1 Kamer per dag


Boek nu

Informatie

Met de renovering van het Piccolo Hotel in Malcesine staat voor de reizigers naar het Gardameer een interessant en comfortabel vakantie-adres ter beschikking met een zeer goede kwaliteit-prijs verhouding.

Het Piccolo Hotel ligt in de bocht van Navene aan het Gardameer, een paar minuten verwijderd van het levendige stadje Malcesine. Een deel van het hotel is afgelopen winter opnieuw gerenoveerd en biedt zijn gasten voor het seizoen 2003 einige nieuwe aspecten. De eetzaal, met een fantastisch uitzicht over het noordelijke deel van het Gardameer, is uitgebouwd en straalt met een nieuwe glans. Het lichte restaurant is elegant wit geverfd en de gezellige zithoek met bar nodigt een ieder uit tot in de late uurtjes.

Ook is de bovenste verdieping van het hotel uitgebouwd en bestaat volledig uit exclusieve kamers en suites. De hele etage heeft een parketvloer en de kamers hebben dakramen die door balken zijn omrand. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden alle comfort. Dit is bijvoorbeeld te merken aan de grote baden in de kamers.
De ruime terrassen bieden een heerlijk uitzicht over het Gardameer.

Niet te vergeten zijn natuurlijk ook alle andere voorzieningen van het Piccolo Hotel zoals bijvoorbeeld het zwembad met panorama-uitzicht, privéstrand met surfgarage en het privéparkeerterrein.

Prijzen 2019

1 Kamer per dag:vanaf € 43,- tot € 160,-

Voorzieningen

Adres

37018 Malcesine

Weer in Malcesine

14.3 °C
Helder
NE 0km/h
Luchtvochtigheid: 48%


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS