La Tinassara

La Tinassara

Lazise
vanaf€ 39,00per 1 Kamer per dag


Boek nu

Informatie

Dicht bij het oude stadje Lazise ligt La Tinassara ( Bed & Breakfast). Ooit was la Tinassara, dat gebouwd is in 1894, de zomerresidentie van een bisschop van Verona, maar nu is het met veel toewijding tot hotel verbouwd door de eigenaar Sig. Guiseppe en zijn Zwitserse echtgenote.
Alle kamers zijn verschillend en op originele wijze ingericht. Ze zijn licht en ruim en hebben uitzicht op de tuin of het Gardameer. Een kamer heeft zelfs een prachtig dakterras.
Het uitgebreide ontbijtbuffet staat in de veranda klaar, net zolang tot ook de laatste gast hier van heeft kunnen genieten!

La Tinassara is een heerlijke rustige plaats om zich te ontspannen en uit te rusten. Er zijn twee zwembaden met een grote ligweide, maar ook een Internet-point, tv, allerlei gezelschapsspelen voor groot en klein; ook fietsen, waarmee u gemakkelijk het historische centrum van Lazise kunt bezoeken, en skateboards zijn aanwezig. In het huis is een schilderatelier waar op aanvraag individueel of in een groep geschilderd kan worden.

In de naaste omgeving valt veel te genieten op culinair gebied, maar ook van een bruisend nachtleven. Het nabijgelegen thermalbad is zelfs in de winter geopend.

De oude cultuursteden Verona, Venetië, Mantua, Milaan, Cremona enz. zijn vanuit Lazise goed te bereiken.

Prijzen 2020

1 Kamer per dag:vanaf € 39,- tot € 239,-

Voorzieningen

Adres

37017 Lazise

Weer in Lazise

14 °C
Helder
North 0km/h
Luchtvochtigheid: 51%


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS