Tennis Clinic Klaus Moik

Tennis Clinic Klaus Moik

Malcesine
Tennis Clinic Klaus Moik
Tennis Clinic Klaus Moik
Tennis Clinic Klaus Moik
A

Meer foto's

Tennis Clinic Klaus Moik
Tennis Clinic Klaus Moik
Tennis Clinic Klaus Moik
Tennis Clinic Klaus Moik


Beschikbaarheid aanvragen

Informatie

Zowel gevorderde spelers als beginners vinden hier de ideale omstandigheden om te tennissen. Het hotel heeft 9 op professionele wijze onderhouden banen (8 gravel en1 kunstgras) waarvan 2 overdekt en 4 verlicht, en een bespan-service. 

Onze tennisschool biedt u een omvangrijk programma met zowel privé- als groepslessen. Er zijn tenniscursussen en lesuren voor alle speelniveaus en leeftijden, toernooien voor onze gasten, speciale wedstrijden en conditietraining. Bovendien organiseren we geregeld tenniskampen voor junioren en kinderen.

Voor onze hoofdtrainer Klaus Moik komen individuele training en alles wat daarbij komt kijken op de eerste plaats! Hij stelt voor u een persoonlijk trainingsplan op, dat specifiek gericht is op uw doelstellingen. Dit plan kan uitgebreid worden met fitnesstraining, andere sporten. Na de inspanning, kan u genieten van de sauna, whirlpool of massage. Klaus Moik beschikt over een jarenlange ervaring en specialisatie. Hij is gekwalificeerd als tennisleraar in Oostenrijk, heeft het Zwitserse tennisleraardiploma en de Italiaanse status van Maestro FIT.

Tennis - dat betekent voor ons niet alleen sport, toernooien, of voorbereiding op het competitiespelen en professionele training, maar ook ontspanning, zich lekker voelen en "goed in je vel zitten". Het tennispark ligt in ons 60.000 m² mediterrane park met olijfbomen, pijnbomen en palmen. Vanaf het "center court" heeft u één van de mooiste vergezichten op het Gardameer.

Openingstijden 2019

Het gehele jaar geopend

Voorzieningen

Sport

  • Tennisbaan

Adres

37018 Malcesine
Tel.: +39 045 7400444

Weer in Malcesine

14.3 °C
Helder
NE 0km/h
Luchtvochtigheid: 48%


Uw Anvraag


Men spreekt volgende talen:
duits, engels, frans, italiaans, nederlands
 
* Verplicht in te vullen
 
Versturen

Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS