Hotel Virgilio

Hotel Virgilio eee

Riva del Garda


Boek nu

Informatie

Hotel Virgilio ligt bijzonder rustig op loopafstand van het centrum van Riva del Garda en het busstation. De modern ingerichte kamers bieden een prachtig uitzicht op de bergen.
Het hotel heeft een eigen parkeerplaats, zwembad, tuin, gezellige bar, een restaurant en een fietsenstalling.

Kamers

Het hotel, dat in 2004 gerenoveerd is, beschikt over 41 kamers: waarvan 4 parterre, 14 op de eerste etage, 14 op de tweede etage en 9 op de bovenste etage.
Alle kamers hebben een douche en toilet, haardroger, kluisje, telefoon, airco, verwarming voor in de koude maanden en sat.t.v. Bovendien heeft elke kamer een eigen balkon, behalve de parterre kamers. Er zijn eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en kamers met drie bedden. Tevens hebben wij kamers die geschikt zijn voor gehandicapte gasten.

Zwembad

Het zwembad van Hotel Virgilio voor volwassenen is 7 meter breed en 11 meter lang, met een diepte van 1,4 m tot 1,75 m. Het kinderbadje is maar 50 cm diep.
Als het weer het toelaat kan het ontbijt in de waranda bij de tuin worden gebruikt.
Onze gezellige bar heeft 30 zitplaatsen en in de fraai ingerichte eetzaal is plaats voor 100 personen. De keuken is Italiaans met de nadruk op regionale gerechten.

Fietsen

Hotel Virgilio heeft een nieuwe berging voor uw fietsen. Daarbij hoort een kleine ruimte voor eenvoudige reparatie klusjes. Bovendien is het mogelijk om zonodig in het hotel naar een reparateur te vragen.
Heel bijzonder is het kleine maar toch interessante en goed ingerichte museumpje. De omgeving van het Gardameer leent zich immers zeer goed voor het maken van fietstochten!

Voorzieningen

Adres

38066 Riva del Garda

Weer in Riva del Garda

13.5 °C
Helder
ENE 9.7km/h
Luchtvochtigheid: 63%


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS