Colofon


Screendesign en Programming:
netprojex GmbH & Co. KG
Erich - Nehlhans Straße 30
10247 Berlin
Duitsland

Email: info@netprojex.com
http://www.netprojex.com

Tel.: 00393427029694

Beeldbronnen
Kletteren aan het Gardameer © Greg Epperson - Fotolia.com


Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van gardameer.com  of met de tijdelijke onmogelijkheid om gardameer.com  te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van gardameer.com verkregen is.

Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Het auteursrecht op de grafische afbeeldingen, foto's, teksten en de HTML -en script code van deze website wordt uitdrukkelijk voorbehouden. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en Veroworx neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.
Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS