De Garda Trentino halve marathon - Riva del Garda

De Garda Trentino Half Marathon is een loopevenement, over een afstand van 21.097 km op de verste noordelijke stad aan de oever van het beroemde Gardameer in Italië. 

De Garda Trentino halve marathon - Riva del Garda
De Garda Trentino halve marathon - Riva del Garda
De race bestaat uit een familieloop en een niet-competitieve 8K. Het programma zal worden aangevuld met een post-race pasta party en een muzikaal concert. Er worden prijzen uitgereikt aan de eerste 10 mannen en aan de eerste 5 absolute winnaars.

De race werd gecreëerd om de unieke kenmerken en attracties van onze lokale toeristische industrie te promoten en te benadrukken: langs de oevers met uitzicht op het kristalheldere water van het meer op een schitterende novemberochtend zal alles waar we beroemd om zijn, worden gedemonstreerd.

Het Gardameer - een buitengewone combinatie van geschiedenis, cultuur, traditie en gastvrijheid - verwelkomt de atleten die van plan zijn deel te nemen aan deze beroemde internationale hardloopwedstrijd en ook hun familieleden, vrienden en trainers, om hen een staaltje van de buitengewone dingen die het te bieden heeft te laten zien.
Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS