Casolare E

Casolare E

Lazise
vanaf€ 562,00per Een week
Casolare E
Casolare E
Casolare E
A

Meer foto's

Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E
Casolare E


Boek nu

Informatie

Casolare E 

Aan het beroemde Gardameer in Italië ligt het dorpje Lazise. Op slechts zeshonderd meter afstand hiervan ligt een gerenoveerde boerderij, Casolare E, waarin uw vakantieappartement te vinden is. In deze grote boerderij zijn overigens nog negen appartementen ondergebracht. Elk appartement beschikt over een eigen balkon of tuintje, wat het mogelijk maakt heerlijk en ongestoord van het mooie weer te genieten. Tenminste, voor zover u niet rondkijkt in Lazise, in de straatjes vol authentieke en schilderachtige Italiaanse huisjes. Bij de appartement-boerderij hoort ook een zwembad, waar u de hele dag gebruik van kunt maken, uitgezonderd tijdens de rusturen, van 13:00u tot 15:00u. Uw appartement biedt plaats aan maximaal zes personen en is uiteraard volledig en comfortabel ingericht.

Gardameer

Het Gardameer ligt vlakbij, met zijn talrijke voorzieningen voor de watersportliefhebber. Dat betekent, dat er kan worden gezwommen of gezeild, je ziet surfers, maar je kunt ook lekker op een strandje gaan liggen genieten van de zon en de omgeving. Natuurlijk is er de mogelijkheid om met een van de veerdiensten andere plaatsen aan het Gardameer te bezoeken. De bergen en heuvels rond het meer bieden de wandelaar prachtige wandelingen en vergezichten.

Veel te doen

De centrale ligging van Lazise en het Gardameer maakt, dat beroemde plaatsen snel bereikbaar zijn. Voor Milaan bent u 1 uur en 45 minuten onderweg, Venetië is al na anderhalf uur bereikt en Verona ligt slechts op 30 minuten van Lazise verwijderd. Het grootste Italiaanse pretpark, Gardaland, ligt slechts 5 kilometer verderop, voor kinderen geweldig! 

Prijzen 2015

Een week:vanaf € 562,- tot € 1295,-
Twee weken:vanaf € 1082,- tot € 2364,-
Drie weken:vanaf € 1602,- tot € 3316,-

Voorzieningen

Adres

37017 Lazise

Weer in Lazise

18.1 °C
half bewolkt
SW 46.7km/h
Luchtvochtigheid: 95%


Er is een fout opgetreden