Reisgids

Shoppen onder de sterrenhemel in Malcesine


Shoppen onder de sterrenhemel in Malcesine: op 6 juni, 4 juli, 1 augustus en 5 september 2015

Zodra de zon ondergaat, worden de lichten in Malcesine ook uit gedaan. Nu kan het feest onder de sterrenhemel beginnen! Op de elke eerste zaterdag van de maand, trekt een grote optocht met fakkels door de straatjes van Malcesine. Het licht van de fakkels en de sterren zorgen voor een sfeervolle stemming. Tijdens deze avonden kunt u uitgebreid tot middernacht winkelen. Daarnaast is er nog een programma met allerlei soorten kunstwerken, een straattheater en veel muziek. 

Ter afsluiting van de avond kunt u nog het mooie kasteel Castello Scaligero bezoeken. Tijdens dit bezoek krijgt u een rondleiding, waarbij u het prachtige interieur van het kasteel kunt bewonderen.

Shoppen onder de sterrenhemel in Malcesine
Shoppen onder de sterrenhemel in Malcesine
Malcesine
De historische binnenstad van Malcesine heeft een betoverende charme door zijn kleine haven, pleinen, de straatjes vol met winkels, bars en typische restaurants. Met meer dan honderd hotels, driehonderd appartementen, kamers, huisjes en twaalf campingplaatsen, is Malcesine één van de best uitgeruste toeristische plaatsen. Het totale gebied is ongeveer 68 vierkante kilometer groot en omvat twee steden Cassone (3km ten zuiden van Brenzone) en Navene (3km ten noorden van Torbole sul Garda). Navene is tevens een zeer mooie plaats voor zeilers en windsurfers.

Daarnaast is het aangename klimaat uiterst geschikt voor een mooie wandeling in de omgeving of op de Monte Baldo berg.


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS