Reisgids

Trouwen

Een bruiloft onder palmen, olijf- of citroenbomen, romantisch, uniek, onvergetelijk? Wie altijd al van zo'n bruiloft gedroomd heeft kan nu die droom werkelijkheid laten worden aan het Gardameer, in Verona of in Venetië. Zonder stress, zenuwslopend organiseren en de angst dat in het buitenland alles verkeerd gaat.

Trouwen in Italië Trouwen in Italië
Trouwen in Italië
Stel je wilt van jullie trouwdag iets héél bijzonders maken en je hebt het plan opgevat om daarom in Italië te gaan trouwen! Een geweldig plan, maar...
Hoe moet je dan alles regelen, van het eerste begin met alle officiële papieren en wat heb je trouwens allemaal nodig.... Tot en met het feest en wat voor feest zouden jullie dan wel willen geven... Dit alles is al ingewikkeld genoeg in ons eigen land, maar als het nou jullie plan is om in Italië te gaan trouwen!!! Wat komt er dan nog extra bij kijken voor het zo ver is.

Gelukkig bestaat er in Castelnuovo del Garda het Evenementen- en Reisbureau "Arena Tourist", met een team dat helemaal gespecialiseerd is in het organiseren van alles wat er komt kijken wanneer een buitenlands paar wilt gaan trouwen in Italië. En dat organiseren van alles houdt ook letterlijk alles in: van een lijst met alle stukken die nodig zijn en hoe je een huwelijksvoltrekking bij de Italiaanse autoriteiten moet aanvragen tot en met het organiseren van alles wat eromheen kan gebeuren.

Trouwen aan het Gardameer Trouwen aan het Gardameer
Trouwen aan het Gardameer

Aan het Gardameer kun je de plaats kiezen waar jij je het meest toe aangetrokken voelt: levendig Lazise, romantisch Sirmione, Bardolino, Garda, Gardone of het kasteel van Malcesine of Torri del Benaco... of  misschien liever Verona de stad van Romeo en Julia. Zelfs superromantisch Venetië kan de locatie van jullie huwelijksfeest worden.
En dan ... gaan jullie een feest geven en waar moet dat  gehouden worden? Kiezen jullie voor een luxueus vijfsterren hotel of voor een fraaie Villa met catering of gaan jullie gedachten uit naar zo'n typisch Italiaanse trattoria met een bruisend feest in Italiaanse stijl???

"Arena Tourist" neemt alle zorgen van jullie over en maakt van jullie trouwdag de "mooiste dag van je leven"en dat alles zonder "bruiloftsstress".

Trouwen in Italië??? Ja, ik wil... Trouwen in Italië!!!

Voor meer informatie:
Arena Tourist s.r.l.
Via Campanello, 14
37014 Castelnuovo del Garda (VR)

Tel: 0039 - 045 - 7210277
Fax: 0039 - 045 - 7210544
Email: info@heirateninitalien.com


Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS