internationale wijnbeurs Vinitaly - Verona

De internationale wijnbeurs Vinitaly in Verona is een zeer belangrijke beurs voor wijn en distillaten. Sinds 1967 komen wijnproducenten uit Italië en over de hele wereld naar Verona om hun wijnen te presenteren. Naast de tentoonstelling zijn er wijnproeverijen, spannende wedstrijden en een interessant sociaal programma.

internationale wijnbeurs Vinitaly - Verona
internationale wijnbeurs Vinitaly - Verona
Meer dan 4.200 exposanten, zijn er vele redenen om Vinitaly te bezoeken, de internationale tentoonstelling van wijn en gedistilleerde dranken, opgericht in 1967, die de evolutie van het nationale en internationale wijnsysteem heeft gemarkeerd, waardoor wijn een van de meest opwindende en dynamische realiteiten van de primaire sector.

Bij Vinitaly komen alle spelers uit de sector samen om te leren over uitmuntendheid, markttrends te ontdekken en vooral om zaken te doen. Het evenement investeert meer en meer in innovatie en technologie om operatoren effectieve digitale instrumenten te geven om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en om de afstanden tussen continenten te verkorten.

In de loop der jaren is Vinitaly steeds meer een multiplier geworden. Een belangrijke rol in het contact tussen operatoren en producenten wordt gespeeld door de vele proeverijen op het programma: begeleide proeverijen, wandelingen rond proeverijen, prestigieuze verticale proeverijen, seminaries, educatieve proeverijen en grote proeverijen die van elke editie van Vinitaly een uniek en uniek jaar maken.

Naast proeverijen, focus op de belangrijkste markten, presentatie van onderzoek en marktgegevens over Italië en het buitenland, thematische seminars, workshops en nog veel meer. Meer dan 400 afspraken in 4 dagen om aan alle behoeften van professionals in de sector te voldoen.
Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS