Festa della Musica aan het Ledromeer - Bezzecca Lago di Ledro

Voor degenen die geloven dat het jaar niet begint in de kou van de nacht van de heilige Sylvester. Voor degenen die geloven dat het jaar niet begint in de kou van de nacht van St. Sylvester, is het noodzakelijk om te beginnen op het ritme van de muziek, buiten, in vrijheid.

Festa della Musica aan het Ledromeer - Bezzecca Lago di Ledro
Festa della Musica aan het Ledromeer - Bezzecca Lago di Ledro
De vereniging "Ledro in musica" werd opgericht om muziek te vieren op 21 juni, de eerste dag van de zomer. Het Muziekfestival is de dag waarop de muziek naar het plein afdaalt en je laat dansen. Er is voor elk wat wils, van techno tot akoestisch, van rock tot opera, van de professional tot de out of tune improvisator. Er is iets om om om te lachen, om bewogen te worden, om ontketend te worden, zonder na te denken over het entreebewijs. 
"Ledro in musica" zet de traditie van het Muziekfestival in Valle di Ledro voort, op een steenworp afstand van het Gardameer, en brengt elk jaar tientallen groepen en zangers uit de omgeving, uit alle hoeken van de regio, Italië en de wereld bijeen. De jongens en meisjes van de vereniging hebben als enige doel om de grenzen van de muziek te doorbreken en wel door de afstanden van cultuur, geslacht en smaak te wissen. Alle geluiden live en naast elkaar bestaan in één dag, 21 juni, in Valle di Ledro.
Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS