Cantine Aperte is het belangrijkste wijntoerisme-evenement in Italië. Sinds 1993 openen de leden van Movimento Turismo del Vino " />

Cantine Aperte - Bardolino, Valpolicella, Franciacorta

Cantine Aperte is het belangrijkste wijntoerisme-evenement in Italië. Sinds 1993 openen de leden van Movimento Turismo del Vino hun deuren om het publiek persoonlijk te ontmoeten op de laatste zondag van mei. 

Cantine Aperte - Bardolino, Valpolicella, Franciacorta
Cantine Aperte - Bardolino, Valpolicella, Franciacorta
Na verloop van tijd is Open Cellars uitgegroeid tot een filosofie, een manier om te reizen en Italiaanse wijngebieden te ontdekken, waar steeds meer toeristen, wijnwonderen en wijnliefhebbers van jaar tot jaar wijngaarden bezoeken in de hoop op een unieke ervaring. Naast de kans om wijnen te proeven en te kopen in de wijnmakerijen, kunnen de geheimen van de wijnbereiding en de rijping in de kelder worden ontdekt. Open Kelders trekken vooral jonge groepen en koppels aan die de talloze culturele, gastronomische en artistieke initiatieven, georganiseerd door de wijnmakers zelf, die overal in het land opduiken voor het evenement. Open Cellars heeft een groeiend succes gekend, mede dankzij de initiatieven van de wijnmakers die unieke manieren hebben ontwikkeld om hun gasten te ontvangen.
Er is een fout opgetreden
powered by webEdition CMS