Lazise

Lazise


Veel toeristen kiezen Lazise als bestemming omdat ze zich tot dit kleine stadje aangetrokken voelen door de sfeer. Hier is het middeleeuwse karakter bijzonder goed bewaard gebleven.

Niet alleen vindt men nog een groot deel van de oude ringmuur, compleet met torens en kantelen. Ook het kasteel uit de 11e-eeuw van de Scaligeri is na een tijd van verval in de 14e-eeuw weer opgebouwd.
Heel bijzonder is ook de uit de 12e-eeuw stammende kerk die gewijd is aan S.Nicolo. De façade is normaal opgetrokken in Romaanse stijl, maar het bovenste gedeelte is opgebouwd uit kiezelstenen en afvalmateriaal! In de kerk zijn mooie fresco's te bewonderen.
Langs de oever van het meer vinden we een gezellige boulevard, de Lungo-Lago, terwijl er in het stadje nog een knus haventje ligt. Verder zijn er strandbaden en natuurlijk ontbreken ook hier de gezellige winkeltjes en restaurantjes en terrasjes niet! 
Op een afstand van ongeveer 2 km ligt Caneva Aqua Paradise, een watersport-pretpark. Er zijn glijbanen, zwembaden met allerhande attracties, een Caribisch strand en nog veel meer.

Accommodaties in Lazise

Hotel Mary Rose

Hotel Mary Rose - Lazise

Vanuit Hotel Mary Rose, een familiebedrijf, dat op 1 km van de historische binnenstad van Lazise en 1.200 m van het Gardameer ligt heeft men een prachtig uitzicht op het meer. Het aantrekkelijke hotel is onlangs gebouwd en heeft dankzij zijn ligging ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 51 / wkLa Tinassara

La Tinassara - Lazise

Dicht bij het oude stadje Lazise ligt La Tinassara ( Bed & Breakfast). Ooit was la Tinassara, dat gebouwd is in 1894, de zomerresidentie van een bisschop van Verona, maar nu is het met veel toewijding tot hotel verbouwd door de eigenaar Sig. Guis ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 39 / dagCasolare E

Casolare E - Lazise

Casolare E Aan het beroemde Gardameer in Italië ligt het dorpje Lazise. Op slechts zeshonderd meter afstand hiervan ligt een gerenoveerde boerderij, Casolare E, waarin uw vakantieappartement te vinden is. In deze grote boerderij zijn overigens ...

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 562 / wkGelmetti Uno

Gelmetti Uno - Lazise

Leuk appartement in een vakantiehuis bij het Gardameer, vlakbij Lazise, op korte afstand van het strand (ongeveer 900m.)en rustig gelegen. Op minder dan 1km. bevindt zich het centrum van het dorp (met veel typische restaurantjes en winkels) en Gardaland (het grootste Italiaanse pretpark) is minder dan 10 minuten rijden.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 498 / wkCamelia Ventisette

Camelia Ventisette - Lazise

In het dorpje Lazise staan de prachtige appartement van Camelia Ventisette. De appartementen beschikken over een gezamelijk zwembad, zijn comfortabel ingericht en gelegen in een prachtige omgeving met vele recreatie mogelijkheden en natuurlijk met een mooi uitzicht over het Gardameer.

Meer informatie
Toon op kaart

vanaf
€ 657 / wkEr is een fout opgetreden